U 20 sati
0

U sarajevskom Centru za kulturu u srijedu izvedba predstave "Cosa Nostra"

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Predstava „Cosa Nostra“, koja je trebala biti odigrana za 8. mart, a otkazana zbog iznenadne bolesti glumice, biće reprizirana u novom terminu, u srijedu, 23. marta, u 20 sati.

Komedija ''Cosa Nostra'' premijerno je izvedena 11. 10. 2012. u velikoj sali CKM. Do sada je gostovala u mnogim gradovima BiH i regije. ''Cosa Nostra'' je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene, Gabrijele i Marlene u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem.

Traje borba kome će on pripasti, mijenjaju se sredstva, smišljaju strategije. Na kraju od ljutih rivalki, postaju najbolje prijateljice. Ovo je komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i novcu! U predstavi igraju glumice Drame Narodnog pozorišta Sarajevo, Minka Muftić i Belma Salkunić.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni CKM po cijeni od 7 KM, radnim danima od 10-12 i od 16-20 sati, kao i dva sata pred predstavu.

Karte možete rezervisati i elektronskim putem na našoj web stranici, preko Facebook profila CKM-a ili na broj telefona 033-232-595.

Obavještavamo građane koji su kupili ulaznice za 8. mart, da su važeće za novi termin.