{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Mostaru s radom počela škola posebnih zanata

F
21.1.2008. u 13:45
0
0
U Mostaru s radom počela škola posebnih zanata
0
U Mostaru s radom počela škola posebnih zanata
Konzul Republike Turske u Mostaru Turgut Kural i predsjednik mostarskog Gradskog vijeća Murat Ćorić otvorili su danas u Mostaru školu za obuku u posebnim zanatima.
Tom prigodom konzul Kural je kazao kako je početak škole zapravo nastavak tečaja posebnih zanata koji organiziraju grad Kayseri i Konzulat Republike Turske u Mostaru.

"Kayseri i Mostar su dva grada pobratima i općina Kayseri tečaj zanata započela je provoditi u Mostaru 2006. godine kada je poslala svoje učitelje i materijal za rad", kazao je Kural, te je dodao kako je tijekom prošle godine u Kayseriju boravilo troje Mostaraca koji su pohađali tečaj posebnih zanata i stekli znanje koje sada mogu prenijeti polaznicima tečaja.

Predsjednik Gradskog vijeća Murat Ćorić je kazao da je početak drugog stupnja tečaja posebnih zanata potvrda kvalitetne suradnje Mostara i Kayserija nakon održanog prvog stupnja tečaja posebnih zanata.

Po njegovim riječima, prvi stupanj tečaja posebnih zanata 2006. godine završilo je 150 polaznika koji su radili u četiri grupe.

"Nakon završenog drugog stupnja tečaja nastavit će se tečaj s trećim i četvrtim stupnjem. Na ovaj način upotpunjujemo i svoju turističku ponudu budući da će Mostarci nakon završene škole moći sami izrađivati kvalitetne i zanimljive suvenire", kazao je Ćorić.

Škola za obuku u posebnim zanatima održavat će se u prostorijama turskog konzulata u Mostaru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: