Kultura
4

U Konjicu otvorena izložba umjetničkih fotografija dr. Zdrinka Brekala

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
U sklopu Mostarskoga proljeća 2015. - XVII. dana Matice hrvatske, u hotelu Konjic Garden City, u ponedjeljak navečer je otvorena izložba fotografija uglednog mostarskog hirurga dr. Zdrinka Brekala.

"Ovo je moja prva samostalna izložba u Konjicu. Prije sam sudjelovao u zajedničkim izložbama više autora. Oduševljen sam rekacijom posjetitelja na izložbu. Znao sam koji materijal imam za izložbu, ali nisam znao ko će sve ovdje biti prisutan. Očigledno su ljudi prepoznali moj rad i mene kao čovjeka, izjavio prisutnima dr. Brekalo, inače hirurg u SKB Mostar.

Izložbu je otvorio predsjednik Matice hrvatske Mostar Josip Muselimović koji je istakao kako je dr. Brekalo u Konjicu izložio umjetnička djela, a ne fotografije.

"Ovo što smo vidjeli večeras u Konjicu, govori nedvojbeno o velikom autoritetu i karizmi dr. Zdrinka Brekala i njegovi, ne fotografskih, nego umjetničkih radova. Sretan se vraćam u Mostar jer sam ovdje sreo puno prijatelja. Sve čestitke dr. Brekalu i Konjičanima na ovom događaju'', kazao je Muselimović.