Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjama odgovara predstava po ovoj knjizi,jer ona potvrdjuje kult apsolutne zrtve,koji bosnje svo vrijeme grade.Kada ce multi-kulti bosnje napraviti predstavu ili film o desavanjima po sarajevskim soliterima;kako su srbi bacani sa prozora od strane jukinih junaka;muceni,ubijani i silovani u stotinjak sarajevskih logora za srbe,medju kojima je najpoznatiji kasarna viktor bubanj,a sada sud bih,na kojoj nema ni spomen table o tome;rascerecivali i bacali civile na kazanima samo zato sto su srbi?
Ili o dobrovoljackoj,gdje su bosnje pucale na kolonu u povlacenju,a ostale regrute mucili u fisu,dok ih nisu pobili u parkusi.Ili bosku i admiri koje su ubile seve,a oni pripisali srbima.Ili ubijanju ljudi na markalama po ideji reisa cerica i izvrsenju sefera halilovica i mustafe hajrulahovica.Ili ubistvu srpskog svata,kojim je poceo rat u sarajevu?Uzmite bilo sta od toga sto niste obradili u svojim filmovima,jer ste tolerantni i hocete pomirenje,a da samo srbi i hrvati osudjuju svoje zlocine.