{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Trebinje: Fotografije kao svijet fantazije

S
28.7.2011. u 10:20
0
0
Trebinje: Fotografije kao svijet fantazije
0
Trebinje: Fotografije kao svijet fantazije
Foto: SRNA
U trebinjskom Muzeju Hercegovine otvorene su dvije paralelene izložbe fotografija koje je, u okviru manifestacije Dani fotografije - Trebinje 2011, organizovao Foto kino klub Trebinje.
U prvoj, Državnoj izložbi fotografija "Foto BiH 2011", predstavljeno je oko 120 radova 60 slikara iz BiH, dok su u drugoj "Porodični portret" predstavljeni radovi nastali na prošlogodišnjim Danima fotografije u Trebinju, čiji su autori članovi Foto kino kluba Trebinje i grupa majstora fotografije iz Holandije, članova organizacije "Kampus 17".

Otvarajući izložbe načelnik opštine Trebinje Dobroslav Ćuk sinoć je istakao da su izložene fotografije potvrda da svijet često izgleda sasvim drugačije nego što ga mi subjektivno doživljavamo, te da otkrivaju svijet fantazije i detalje zaustavljenog u prostoru i vremenu.


U ime organizatora izložbe prisutne je pozdravio Radoje Elez, majstor fotografije i član Foto kino kluba Trebinje.

Prvu nagradu za kolekcija dobio je Dragan Prole, drugu Svetlana Perić, dok je treća nagrada pripala Miloradu Kašćelanu. Pohvale za kolekciju dobili su Željko Žunić i Midhat Mujkić.


Prvu nagrada za pojedinačnu fotografiju dobila je Nada Mukić, drugu Siniša Skenderija, dok je treća nagrada pripala Željku Jeliću.

Pohvale u ovoj konkurenciji dobili su: Slavenko Vukasović, Husein Šljivo i Ozren Božanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: