Noć muzike i zabave
22

Tantijema i Neisha u subotu u Caffe Clubu Gogo

Klix.ba
Prva repriza kabaretske predstave Tantijema desit će se u subotu 21.04.2012. u Caffe Clubu Gogo. Bit će to nezaboravna noć muzike i zabave jer će Magacin Kabare nakon Tantijeme ugostiti Neishu, jednu od najpoznatijih slovenačkih pjevačica.
Ko najbolje poznaje tajne umjetnika? Šta se desi kad muzi dosadi biti muza? U romantičnom kabareu Tantijema, u režiji Emira Kapetanovića, Zana Marjanović i Damir Nikšić ispričat će priču o muzi koja preuzima stvari u svoje ruke i postaje umjetnica, a nakon predstave, Late Nite program kod Goge, nastavit će se uz Neishine pjesme.

Neisha se kao samostalna izvođačica (akustični lagani pop), publici predstavila 2005. godine, kada je izašao njen prvi CD, a krajem prošle godine izdala je uspješni single sa bosanskim pjevačem Nerminom Puškarom pod nazivom "Na raskršću sna".

Zbog velikog interesovanja potrebno je izvršiti rezervaciju mjesta za kabare putem Facebook profila Magacin Kabarea, putem e-maila: [email protected] ili na broj tel: 066/935-337.

Cijena ulaza za kabaretsku predstavu iznosi 10 KM, a ulaz za Neishin koncert, koji će početi nakon kabarea u 23 sata je slobodan.