Snježana i 7 patuljaka
8

Svjetski proslavljena trupa Russian Ice Stars u Sarajevu će prirediti spektakl na ledu

Klix.ba
Svjetski proslavljena trupa Russian Ice Stars dolazi u Sarajevo gdje će od 14. do 16. decembra u dvorani Mirza Delibašić u Skenderiji upriličiti spektakl na ledu "Snježana i sedam patuljaka".

"Russian Ice Stars su definitivno umjetnici sa svjetske A liste. Ovakav spektakl u našoj zemlji nije ponuđen još od koncerta legendarne grupe U2. Ova predstava i užitak koji donosi sigurno vraća Sarajevo na listu svjetskih metropola koje su u stanju organizovati vrhunske događaje. Publika u našoj zemlji to svakako zaslužuje", kazali su organizatori na konferenciji za novianre.

Ova priča za sve uzraste o čarobnom ogledalu, prelijepoj i dobroj djevojci, mladom princu, zloj vještici i začaranoj crvenoj jabuci, oživjet će na ledu.

Kako su saopćili organizatori, bit će ovo prava čarolija od predstave za cijelu porodicu koja pokazuje vrhunac klizačkog, akrobatskog i plesačkog umijeća koje još od 1993. bez daha ostavlja publiku širom planete.

Kako dodaju, uz mnoštvo virtuoznog plesa, raskošnih kostima, efektnog osvjetljenja, vrhunske koreografije i akrobatike u prednovogodišnjoj čaroliji uživat će cijela porodica.

"Svi koji budu dio ove čarolije sigurno će ostati oduševljeni jer je tehnički izuzetno bogato opremljena i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uz mnoštvo virtuoznog plesa, raskošnih kostima, efektnog osvetljenja, vrhunske koreografije i akrobatike u prednovogodišnjoj čaroliji uživat će cijela porodica. Ulaznice za ovaj spektakl na ledu u prodaji su u većini bh. gradova putem sistema Kupikartu.ba", navode organizatori.

Više informacija o detaljima vezanim za spektaklu na ledu i Russian Ice Stars možete dobiti putem zvanične web stranice.