Kultura
0

Studentski zbor: Fotografsko takmičenje "Iz tvog kuta"

FENA
Predsjedništvo Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na sjednici, 29. januara prihvatilo je projekt pod nazivom "Iz tvog kuta" - Fotografsko takmičenje za sve studente Sveučilišta u Mostaru, koji je otvoren do 1. aprila 2008. godine, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Svaki student ima pravo prijaviti dvije fotografije na natječaj. Studenti koji žele sudjelovati trebaju svoje fotografije donijeti na cd-u zajedno s prijavnim obrascem.

Prijavni obrazac se može dobiti u uredu Studentskog zbora (Amfiteatar Sveučilišta, svakim radnom danom od 9 do 14 sati ili na internet stranici www.studentskizbor.ba.

Fotografije ne smiju biti već objavljivane ili nagrađivane na drugim natjecanjima. Fotografije koje budu sadržavale motive vulgarnosti, nasilja, pornografije ili na bilo koji način uvredljive motive bit će automatski diskvalificirane.

O pobjednicima će se odlučiti na osnovu njihove kreativnosti i kvalitete fotografije. Tri najbolje fotografije će biti nagrađene:

  1. MJESTO - digitalni foto aparat i poklon bon za izradu fotografija
  2. MJESTO - 150 maraka i poklon bon za izradu fotografija
  3. MJESTO - 100 maraka i poklon bon za izradu fotografija

Organizator zadržava pravo uređenja i promjena pravila natjecanja. Za više informacija možete kontaktirati voditeljicu projekta Žanu Pehar na broj mobitela; 063/417-526 ili na e-mail; fotografskinajteč[email protected] navodi se u priopćenju