{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stand-up comedy show: Peter Greyy i Peđa Bajović u Kriterionu

24.4.2013. u 14:58
0
0
Stand-up comedy show: Peter Greyy i Peđa Bajović u Kriterionu
0
 
U ponedjeljak, 29. aprila, sa početkom u 21:00h art kino Kriterion će drugi put ove godine biti centar stand-up komedije u Sarajevu.
Pozivaju se svi ljubitelji smijeha do suza da zajedno sa Peđom Bajovićem upoznaju profesionalnog komičara iz SAD-a imenom Peter Greyy, koji će prvi put nastupiti pred sarajevskom publikom. Cjelokupan šou, u trajanju od dva sata, će biti na engleskom jeziku.

Peter Greyy je profesionalni komičar porijeklom iz Seatllea. Radio je 20 godina kao DJ, 10 godina se bavio muzikom i pet godina radio emitovanjem, da bi konačno priznao sebi kako je stand-up komedija njegov pravi poziv.

Deset godina kasnije, Peter je profesionalni komičar sa redovnim nastupima u SAD-u i Kanadi, kao i turnejama širom svijeta, učitelj stand-up komedije, a zanimljiva je i njegova titula Director of Talent na dva prestižna svjetska takmičenja u komediji.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni art kina Kriterion po cijeni od 10 KM. Moguće su i rezervacije na broj telefona 033/203 113 ili e-mail [email protected] koje se moraju preuzeti najkasnije u petak, 26. aprila.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: