Stižu odlični izvođači
50

Sjajna zabava očekuje posjetitelje Mostar Summer Festa koji ove godine slavi 10. rođendan

I. B.
Mostar Summer Fest
Mostar Summer Fest
Tradicionalni Mostar Summer Fest ovoga ljeta slavi 10-ti rođendan, a pred njegovim posjetiteljima je sjajno ljeto koje će im donijeti kombinaciju mladosti i iskustva.

Organizari festivala garantuju kako će posjetitelji muziku, ljeto i sunce ove godine dočekati raširenih ruku uz Mostar Summer Fest koji će se održati 4., 5. i 6. augusta u samom centru grada, na terenu SC Kantarevac.

Izvođači koji će ove godine upotpuniti ovaj događaj su Prljavo Kazalište, Galija, Psihomodo Pop, pojačani glasni i moćni Repetitor i ljevoruki electro-disco-indie rock du Buč Kesidi, koji će predvoditi gitarsku postavu festivala.

Hip hop postavu ove godine predvode beskompromisni Smoke Mardeljano, Krankšvester, Frenkie, Kontra, Indigo i Živac Maradona, a moderni zvuk koji je zapalio regiju donose Z++ i Muha.

Plesa neće nedostajati uz irski ritam Orthodox Celtsa, nostalgiju i duh istinskog EKV-a će pružiti EKV project band Deca iz vode, dok će Sm4llpox stage okupirati s modernim alter rockom.

Mostar Summer Fest
Mostar Summer Fest

Prve festivalske večeri, u četvrtak 4. augusta, ulaz će biti besplatan za sve posjetitelje.

Već od danas najbrža i najvjernija festivalska publika u prodaji može naći Early Bird festivalske ulaznice, po promotivnoj cijeni od samo 29 KM.

Ponuda traje 7 dana ili do isteka zaliha, a kupnjom ovih ulaznica štedite 52 posto.

Ulaznice možete pronaći putem sustava kupikartu.ba, a za sve detaljnije informacije pratite službenu stranicu festivala  www.mostarsummerfest.com, kao i njihove Facebook i Instagram kanale.

Događaj je u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ.