Kultura
0

Šeret: Prvi finalisti su Dino Ćatović i Adnan Ćatović

Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
I sinoć je u caffe clubu Gogo bilo mnogo smijeha i zabave. Dino Ćatović, Adnan Ćatović, Omer Hodžić i Navid Bulbulija predstaviliu su se novim šalama, a odlukom žirija i publike prvi finalisti su Dino Ćatović i Adnan Ćatović.

Oni su svojim originalnim šalama zabavili publiku u caffe clubu Gogo na Ciglanama u Sarajevu.

Podsjetimo, novim krugom takmičenja Filipu Andorniku kao članu žirija i voditelju pridružio se Dušan Jokić, komičar iz Banje Luke, član satirično-komičarske trupe ''Antikulturni teatar Alija Sirotanović''.

Sa trupom Alija Sirotanović, Magacin Kabare je ostvario saradnju u prethodnoj sezoni, kada ih je ugostio u caffe clubu Gogo, što je bilo prvo predstavljanje banjalučkih komičara u Sarajevu.

Dušan je ovog petka također zabavio sve prisutne u klubu Gogo, ali i one koji su takmičenje pratili preko portala Klix.ba.

Strida biciklo, JBL Charge, iPod Shuffle i Maglite baterije su nagrade koje će osvojiti pet prvoplasiranih takmičara u finalu, a koje je osigurao Mekline.

Najbolji Šeret osim Strida bicikla, osvaja i angažman u Late Nite programu Magacin Kabarea, a u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.

Ovim takmičenjem Magacin Kabare donio je još jedan novitet i u partnerstvu sa portalom Klix.ba omogućio online praćenje takmičenja u živo. Svakog petka od 21 sat, svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti doći u caffe club Gogo, mogu pratiti takmičenje na portalu Klix.ba.

Svi zainteresovani da gledaju i glasaju za takmičare u caffe clubu Gogo, mogu rezervisati svoja mjesta pozivom na broj 066 935 337 ili na e-mail [email protected].