|

Sarajevo: Održana promocija igrane produkcije FTV

Sarajevo: Održana promocija igrane produkcije FTV
0
F
FENA
25.8.2006. u 15:40
0
komentara
0

dijeljenja
Sarajevo: Održana promocija igrane produkcije FTV
U okviru projekta saradnje Sarajevo film festivala (SFF) i Federalne radio televizije, danas je u sarajevskom Domu vojske održana promocija igrane produkcije FTV.
Ovom prilikom direktor FTV Jasmin Duraković i direktor SFF-a Mirsad Purivatra izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom na promociji Festivala i realizaciji projekata bh. filmskih autora, te očekuju da će ova saradnja biti uspješno nastavljena.

FTV u okviru svog programa već nekoliko godina realizira projekt SFF-a na FTV, gdje prijenosima uživo, otvorenim programima i hronikama gledaocima nastoji prenijeti najznačajnije sadržaje s ovog festivala.

-Dobili smo pohvalne kritike o našem ovogodišnjem programu s Festivala, izjavio je urednik kulturno-zabavnog programa Adis Bakrač.

U okviru ovog projekta saradnje, FTV u svom programu u večernjim terminima emitira i najznačajnije regionalne filmove s prošlogodišnje festivalske filmske smotre.

Bakrač napominje kako je FTV proteklih godina bila koproducent gotovo svih najznačajnijih filmskih projekata u BiH i da će u tom pravcu nastaviti raditi.

Na današnjoj promociji je za domaće i strane goste prikazan i promotivni film FTV-a koji govori o najznačajnijim projektima igrane produkcije ove televizije.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.