{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo: Konferencija "Balkan Conference" od 18. do 21. maja

F
15.5.2007. u 10:16
0
0
Sarajevo: Konferencija "Balkan Conference" od 18. do 21. maja
0
Sarajevo: Konferencija "Balkan Conference" od 18. do 21. maja
Studentska organizacija AIESEC organizirat će od 18. do 21. maja u Sarajevu konferenciju pod nazivom "Balkan Conference".
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Primarni cilj projekta je povezivanje studenata sa prostora Balkana u jedinstvenu AIESEC mrežu za saradnju, razmjenu iskustava i planiranje budućih projekata, kao i intenzivnije uključenje mladih u društveno i ekonomsko okruženje.

Planira se učešće oko 60 članova AIESEC-a iz svih zemalja Balkana, saopćeno je iz AIESEC-a Sarajevo.

"Balkan Conference" fokusirat će se na teme kulturnog razumijevanja, poduzetništva, menadžerskih vještina i marketinga, prevencije i rješavanja konflikata, informacija i društva, globalnog usmjerenja Balkana, kao i na vođstvo, aktivizam i primijenjeno znanje.

Također, konferencija će doprinijeti razvoju visokoškolskog obrazovanja u smislu sticanja teoretskih i praktičnih znanja i razmjene iskustava.

AIESEC je najveća studentska organizacija profesionalnog, neprofitnog i apolitičkog karaktera, koja okuplja više od 50.000 članova u 100 zemalja svijeta.

AIESEC Bosne i Hercegovine je prepoznao snažnu potrebu za organizacijom konferencije na kojoj bi učestvovali članovi AIESEC-a iz susjednih zemalja u regionu Balkana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: