Mostar
0

"Samo zapleši" na Španjolskom trgu u srijedu

Sarajevo-x.com
Plesni studio B-Dance iz Mostara već tri godine Mostarcima i njihovim gostima u mjesecu junu priređuje plesnu reviju. Ove godine revija će se održati na Španjolskom trgu s početkom u 19 sati i 30 minuta.

B-Dance broji oko 100 članica, a preferira moderne plesove kao što su show dance, jazz dance i hip hop. Uzeli su učešće na mnogim festivalima i plesnim revijama, a njihov kvalitet su, osim domaćih, prepoznali i inostrani muzičari, pa su djevojke nedavno boravile u susjednoj Hrvatskoj zbog snimanja muzičkog spota.

"Doista se veselimo plesnoj reviji i jedva čekamo da našim sugrađanima prezentiramo koreografije koje su spremljene za ovaj godišnji nastup kojim zatvaramo još jednu godinu, ili bolje rečeno plesnu sezonu", kazala je Željka Bošnjak, voditeljica i koreografkinja B Dancea.

U sklopu manifestacije će članicama grupe biti uručene diplome.

Uz B-Dance 10. juna na Španjolskom trgu nastupit će i i plesni studio Mo-Stars, plesni studio Flash , break danceri "Try Us" iz ŠPK Romantik, zatim sudionici "Malih melodija Mostara", a bit će prezentirana i modna revija Maje Mišić-Rosić.

Muzički gosti revije su: Anđela Zelenika, Željka Bošnjak, Karlo Zeljko i Mo- Elvis Presly, a voditeljica programa je Danijela-Marija Zovko.