{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Reci ptičica!!! - dobrotvorna aukcija fotografija

S
Sarajevo-x.com
13.12.2007. u 11:25
0
0
Reci ptičica!!! - dobrotvorna aukcija fotografija
0
Reci ptičica!!! - dobrotvorna aukcija fotografija
Uoči predstojećih praznika pretpraznična dobrotvorna aukciji fotografija učenika Srednje grafičke škole pod nazivom "Reci ptičica!" odlična je prilika za kupovinu poklona. Dobrobit ovakve jedne aktivnosti prepoznali su i sljedeći aukcionari: Senad Hadžifejzović, Jasna Žalica, Elvis J. Kurtović...
Aukcija će se održati 13. decembra 2007. godine u 19.00 sati u prostorijama Mediacentra Sarajevo.

Nakon 1975. godine kada je smjer Fotograf za medije posljednji put bio prisutan u srednješkolskom obrazovanju, rukovodstvo srednje Grafičke škole prije tri godine ponovo je oživilo ovaj smjer.

S obzirom na veliko interesovanje i odaziv učenika te nedostatak opreme i materijala za rad učenici i profesori nerijetko ulažu i sopstvena sredstva u cilju opstanka ovog smjera.

U skladu sa svojom politikom pružanja pomoći razvoju bh. medija, a osobito razvoju mladih medijskih profesionalaca, Mediacentar Sarajevo večeras će u svojim prostorijama otvoriti aukciju najboljih fotografija učenika smjera Fotograf za medije Srednje grafičke škole. Sredstva prikupljena aukcijom fotografija biće usmjerena na kupovinu opreme i sredstava za rad ovih učenika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: