Kultura
0

Raspisan konkurs za prikazivanje filmova na Green Screen Festu

Sarajevo-x.com
Green Screen Fest je međunarodni festival ekološkog filma koji će biti održan u Sava Centru u Beogradu (15- 7.11.2010.) i na kome će biti prikazani nagrađivani, dokumentarno - igrani filmovi sa međunarodnih festivala, u revijalnom dijelu, kao i izabrani kratkometražni i amaterski filmovi.

Prateći program festivala obuhvata radionice za djecu i omladinu, izložbe i tribine o društveno-korporativnoj odgovornosti.

Centar za unapređenje životne sredine u saradnji sa Biroom za društvena istraživanja raspisao je konkurs za kratke filmove koji će biti prikazani na međunarodnom festivalu ekološkog filma Green Screen Fest (15-17.11) u Beogradu.

Konkurs je internacionalnog karaktera i otvoren je za sve zainteresovane pojedince ili pravna lica. Podnosilac prijedloga može da prijavi prijedloge za najviše tri filma, dok pojedinačno trajanje filmova ne može biti duže od 45 minuta. Podnosilac prijedloga može da konkuriše za učešće ako je film dokumentarni i bavi se zaštitom životne sredine, odnosom ljudi prema prirodi i prirodom uopšte.

Prijava radova na konkurse se vrši popunjavanjem prijave koja se može naći http://www.greenscreenfest.org do 20.oktobra u 16 časova.