{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Putujući dizajner Cagri Cankaya dolazi u Sarajevo

F
23.10.2013. u 12:11
0
3
Putujući dizajner Cagri Cankaya dolazi u Sarajevo
0
Putujući dizajner Cagri Cankaya dolazi u Sarajevo
“Designer on the Road” (Putujući dizajner), nakon obilaska preko 25 zemalja, dolazi i u BiH kao gost agencije Via Media gdje će boraviti i raditi tri sedmice, saopćeno je iz agenije Via Media.
Sarajevska i bh. javnost imat će u naredne tri sedmice priliku da prati rad neobičnog umjetnika iz Istanbula, Cagri Cankaya, koji kao dio svoga projekta “Designer on the Road” (Putujući dizajner), nakon obilaska preko 25 zemalja, dolazi i u BiH kao gost agencije Via Media.

Cankaya je prije tri godine zamijenio siguran posao Art direktora velike reklamne agencije u Istanbulu za poziciju putujućeg dizajnera koji je odlučio da svoj posao radi kroz putovanje i obilazak raznih studija dizajna koji su spremni da omoguće ovaj avangardni način saradnje.

Ovakav način rada, vjeruje Cankaya, omogućava mu da kreativnosti pusti na volju i da ruši granice mogućeg. Ovaj 29-godišnji umjetnik i avanturista je već u svoj poslovni portfolio uspio upisati brojne svjetske kompanije, kao što su Alfa Romeo, Burger King, Danone, Hillside, Ivec i druge, a njegov moto je da raditi ono što voliš na način koji voliš donosi najbolje rezultate. Cankaya je kroz ovaj inovativni način rada stekao iskustvo sa kompanijama koje se bave grafičkim dizajnom, softverom za igrice, marketingom, reklamnim dizajnom, izdavanjem i štampom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: