{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prva repriza predstave za odrasle na sceni Magacin Kabarea

24.10.2013. u 12:11
4
0
Prva repriza predstave za odrasle na sceni Magacin Kabarea
4
Prva repriza predstave za odrasle na sceni Magacin Kabarea
Nakon prošlosedmične premijere predstave "Striper'', večeras u caffe clubu Gogo Filip Andronik će ponovo izvesti svoj novi one man show.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
U predstavi koja ima oznaku eksplicitnog sadržaja i koja je već trideset godina u nastajanju, sve što Filip priča je istina, osim izmišljenih dijelova.

"Priča o seksu svima je draga, a onim koji ga upražnjavaju još je i draža što ovu predstavu čini još privlačnijom publici koja je to sa oduševljenjem dočekala prošle sedmice, kada je u prepunom caffe clubu Gogo Filip premijerno izveo ovu predstavu", saopćeno je iz Magacin Kabarea.

U režiji Nevena Samardžića, Filip Andronik priča o seksualnim avanturama i iskustvima sasvim običnog muškarca koji živi i radi i pokušava naći djevojku u Bosni i Hercegovini.

Nakon teme seksa u sklopu Late Nite programa Magacin Kabarea u subotu nas dočekuje šejtan sa svojom pričom o praznovjerju. Šejtan na kanafi na veoma komičan način priča o sujevjerju koje je duboko ukorjenjeno u svakome od nas.

Rezervacije za sve događaje Magacin Kabarea mogu se izvršiti putem broja telefona 066/935-337, na e-mail [email protected] kao i putem Facebook stranice Magacin Kabarea.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: