Kultura
4

Prva repriza predstave za odrasle na sceni Magacin Kabarea

Klix.ba
Nakon prošlosedmične premijere predstave "Striper'', večeras u caffe clubu Gogo Filip Andronik će ponovo izvesti svoj novi one man show.

U predstavi koja ima oznaku eksplicitnog sadržaja i koja je već trideset godina u nastajanju, sve što Filip priča je istina, osim izmišljenih dijelova.

"Priča o seksu svima je draga, a onim koji ga upražnjavaju još je i draža što ovu predstavu čini još privlačnijom publici koja je to sa oduševljenjem dočekala prošle sedmice, kada je u prepunom caffe clubu Gogo Filip premijerno izveo ovu predstavu", saopćeno je iz Magacin Kabarea.

U režiji Nevena Samardžića, Filip Andronik priča o seksualnim avanturama i iskustvima sasvim običnog muškarca koji živi i radi i pokušava naći djevojku u Bosni i Hercegovini.

Nakon teme seksa u sklopu Late Nite programa Magacin Kabarea u subotu nas dočekuje šejtan sa svojom pričom o praznovjerju. Šejtan na kanafi na veoma komičan način priča o sujevjerju koje je duboko ukorjenjeno u svakome od nas.

Rezervacije za sve događaje Magacin Kabarea mogu se izvršiti putem broja telefona 066/935-337, na e-mail [email protected] kao i putem Facebook stranice Magacin Kabarea.