{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Prodaja ulaznica za 11. SFF

S
Sarajevo-x.com
9.8.2005. u 14:51
0
0
Prodaja ulaznica za 11. SFF
0
Prodaja ulaznica za 11. SFF
Rezervacija ulaznica za projekcije 11. Sarajevo Film Festivala, putem interneta i SMS-om za korisnike Eroneta, počela je u utorak ujutro.
"Realizacija sistema rezervacija i prodaje ulaznica omogućena u saradnji sa našim generalnim sponzorom Eronetom, te Team-Consultingom protiče besprijekorno," ističu iz press službe 11. SFF-a.

Direkcija Sarajevo Film Festivala izražava veliko zadovoljstvo zbog izuzetnog interesovanja publike koja je već u prvim satima rezervacijama bukirala većinu ulaznica iz fonda ulaznica namijenjenih internet prodaji. Važno je napomenuti da oni koji u utorak nisu uspjeli putem interneta rezervisati ulaznicu za željenu projekciju, imaju priliku to još uvijek uraditi putem SMS rezervacija ili pak putem slobodne prodaje. Također, u skladu sa raspoloživim kapacitetima Sarajevo Film Festival pokušaće prebaciti još dio karata na rezervaciju putem interneta.

Prodaja pojedinačnih ulaznica za sve programe 11. Sarajevo Film Festivala počinje u nedjelju, 14. avgusta od 11 do 20 sati u Glavnom Box Office-u, a tokom trajanja Festivala, određeni broj ulaznica će se prodavati za svaki film, a na dan projekcije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: