Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas nek samo bude bez SMRDLJIVIH TURAKA.
NevesinjskaPuska -------> Nevesinjskosvjeckakurava#
@GazdaMico Nevesinjska kakva puska? Moraces malo pismenije. Da bih se uvredio morao bih te razumeti.
NevesinjskaPuska Opet ova vlaska kurava na svakom novom clanku, zasigurno si propustio/la terapiju.
@GazdaMico Ja sam savrseno zdrav. Potvrdili mi kad sam za Vojnu akademiju polagao. 💪💪💪
Tako je, manje slavljenja turskog okupatora i uvlacenja u njegovo prkno a vise srednjevekovne Bosne. Srednji vek je i onako jedini period kada smo jaki bili, kada su Svabe dolazile na Balkan kao gastarbajteri. Tja :(
@crazykure Jedan od nasih kraljeva zvao se Ostoja ka ja sto se zovem, no nijedan se nije zvao Mehmedalija ka sto se ti najverovatnije zoves. Dalje povezi sam, tesko nije obecavam.
@crazykure Argumentovati se moze i da su bili Srbi i da su bili Hrvati tako da u to ulaziti necu. Bosnjanin je regionalna odrednica a ne nacionalna pa su mogli biti i Bosnjanin Srbin i Bosnjanin Hrvat. Ka sto sam ja danas Srbin Hercegovac.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Napokon da se neko sjeti ! U Sarajevu bi trebalo graditi park bosnjanski kraljeva i jedan ogroman muzej srednjevjekovne Bosne, recimo umjesto posranog kampusa kojeg treba prebaciti na Ilidzu ili tako nesto.
@crazykure Omiljena hrana srednjevekovnih kraljeva bilo je krme, nije tada krme svako mogao da priusti. Poklopi se jadu i bedo. Plemenitije je krme no ti.
@crazykure Da, da. A mozda su se jele i baklave i tufahije. Krme moj brate se jelo, krme.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)