{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstavljanje knjige "Džungla" Davora Rostuhara

F
22.6.2009. u 11:29
0
1
Predstavljanje knjige "Džungla" Davora Rostuhara
0
Predstavljanje knjige "Džungla" Davora Rostuhara
"Postoji li na ovome svijetu još potpuna, apsolutna divljina? Krije li džungla odgovore na ključna pitanja ljudske egzistencije? Kako izgleda divljina u koju nikad nije stupio čovjek? Kako se osjeća čovjek u džungli kad mu izgore jedine tenisice, a tropski paraziti pojedu kožu stopala? Postoje li i danas ljudi koji žive u kamenom dobu?"
Odgovore na ova i brojna druga pitanja dat će Davor Rostuhar, putopisac, istraživač i autor nove knjige “Džungla” na predavanju 23. juna u Sarajevu, klub MASH, u 20. sati.

Davor Rostuhar, jedan od najznačajnijih hrvatskih putopisaca i istraživača, tokom dosadašnjeg rada posjetio je 65 zemalja svijeta te objavio više od 100 članaka i 1.000 fotografija.

Autor u svojoj novoj i trećoj po redu knjizi "Džungla" opisuje posve nepojmljive životne navike te uvjerenja klana Banggatung koje i danas živi u kućama sagrađenim u krošnjama tropske prašume. Ovo otkriće premijerno je prikazano u hrvatskom izdanju časopisa National Geographic, u reportaži koju su američki urednici proglasili najboljom između svih reportaža objavljenih u 32 izdanja tog renomiranog časopisa. Svojem već prepoznatljivom putopisnom stilu, Rostuhar je u knjizi dao novu dubinu, zahvativši u vrlo atraktivne teme filozofije i mitologije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: