{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predstava "Teta Nela i lutak Kvariša" u Mercatoru

S
27.7.2005. u 13:01
0
0
Predstava "Teta Nela i lutak Kvariša" u Mercatoru
0
Predstava "Teta Nela i lutak Kvariša" u Mercatoru
Predstava za djecu pod nazivom "Teta Nela i lutak Kvariša" održat će se 28. jula u Mercator centru Sarajevo sa početkom u 18 sati.
Glavni glumci predstave su Remira Osmanović (teta Nela) i Midhat Kušljugić (lutak Kvariša), glumci Narodnog pozorišta Tuzla, a pomaže im i mlada diplomirana glumica, Ivana Petrović u ulozi djevojčice Pipi.

U veseloj i odlično osmišljenoj predstavi, dvoje glumaca pokazuju djeci šta se radi u lutkarskom pozorištu kad lutka oživi. U ovom slučaju, to je lutak Kvariša koji je jako nestašan, a teta Nela ga uči lijepom ponašanju. Kvariša mnogo voli jesti kečap i tokom predstave, nudeći prisutnoj djeci da jedu kečap i pomfrit, on uspostavlja komunikaciju s njima što predstavu čini još interesantnijom i dinamičnijom.

Nakon predstave, glumci će organizirati i nagradnu igru za mališane, a ostalim prisutnim će podijeliti gratis proizvode sponzora ove predstave, Union Food-a, Mercatorovog dobavljača.

Mercator je glumce Narodnog pozorišta Tuzla sa istom predstavom ugostio već dva puta, i to 14. jula u Mercator centru Tuzla i 21. jula u Mercator centru Sarajevo. Ovim i sličnim projektima, Mercator kontinuirano razvija aktivnosti čime daje doprinos lokalnoj zajednici, a ujedno, kroz zabavu, svojim posjetiocima i kupcima nudi ugodan ambijent.

Uskoro prvi album "Zostera"

27.07.2005. u 15:50

Soda Open Air Festival 2005

26.07.2005. u 15:50
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: