|

Predstava "Dame biraju" na Dan žena u Domu mladih u Sarajevu

Predstava "Dame biraju" na Dan žena u Domu mladih u Sarajevu
114
Klix.ba
22.2.2017. u 17:06
12
komentara
114

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Sada već kultna predstava "Dame biraju", jedna od najgledanijih predstava u regionu, imat će svoje posljednje izvođenje pred sarajevskom publikom na Dan žena u Domu mladih na velikoj sceni.
Mnoge komične situacije u koje neprestano upadaju protagonisti predstave publiku će sigurno zabaviti i nasmijati. Režiju ove hit predstave potpisuje poznati bh. glumac, profesor i režiser Admir Glamočak, a produkciju potpisuje Altteatar iz Sarajeva.

Priča je to o pet nezaposlenih mladića koji svoje egzistencijalne probleme pokušaju riješiti prihvatanjem striperskog angažmana u jednome noćnom klubu. Očekujte pametan humor, bezbroj neočekivanih situacija, ali i brojna suočavanja mladića s novim izazovima, koji kulminiraju i dvoranu pretvaraju u pravi noćni klub.

Najizvođenija predstava u Bosni i Hercegovini u protekle dvije godine dobila je i brojne nagrade na festivalima u zemlji i regiji. Kad su na repertoaru "Dame biraju" predstavu bi uvijek željelo pogledati više publike nego što ima ulaznica. Te su sva izvođenja rasprodana u rekordnom roku i to danima unaprijed.

Svi koji su gledali predstavu znaju da u ovim pohvalama i nagradama nema nimalo pretjerivanja. S toga, na vrijeme kupite ulaznice za ovo specijalno izvođenje, nakon kojeg predstava više neće biti na redovnom mjesečnom repertoaru za izvođenja na bh. scenama.

Ulaznice su u prodaji u online sistemu na www.kupikartu.ba ili na prodajnim mjestima plato Skenderija i BKC-u Sarajevo.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...