Počinje u 19:30
16

Predstava "Čorba od kanarinca" u petak na sceni CKM-a

I. S.
U petak, 8. oktobra sa početkom u 19:30 sati na sceni Centra kulture i mladih Općine Centar Sarajevo bit će odigrana predstava "Čorba od kanarinca".

Prepuštena glumcima da maštaju i preispituju svoje emocije. Strah od budućnosti i neizvjesnost koju ona nosi sa sobom prožima se kroz ovaj komad. A onda nekom pozorišnom čarolijom likovi dobiju nevjerovatnu mogućnost da u pet minuta izmaštaju i odsanjaju svoje buduće godine i da isprobaju svoj brak sa svim zamkama i bolnim događajima koji se mogu desiti.

Šta brak danas znači. Da li je to smisao života za žene ili kraj zabave za muškarce? Pitanje za sve nas. Da li je ljubav dovoljan razlog da se podijeli u dvoje? Na ovo teatarsko putovanje povest će vas glumci Sanela Pepeljak i Sead Pandur. Predstava počinje u 19:30 sati.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni CKM, radnim danima od 10 do12 i od 16 do 20 sati, kao i dva sata pred predstavu. Napominjemo da se karte mogu rezervisati putem web stranice, Facebooka ili pozivom na telefonski broj 033 232 595.