{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pomoć grada Banje Luke za Jadranku Stojaković

F
25.8.2015. u 15:41
11
80
Pomoć grada Banje Luke za Jadranku Stojaković
11
Pomoć grada Banje Luke za Jadranku Stojaković
Jadranka Stojaković (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Gradonačelnik Banje Luke Slobodan Gavranović posjetio je danas poznatu kantautorku zabavne muzike Jadranku Stojaković, koja je smještena u Domu za starije osobe "Ivan Pavao II" na Petrićevcu u Banjoj Luci.
Tom prilikom, Gavranović je Jadranki Stojaković uručio novčanu pomoć u iznosu od 2.000 KM.

"Naša sugrađanka, koja je vrstan umjetnik, imala je jednu zlu sudbinu da je doživjela povredu boraveći i radeći u Japanu. Sada je u takvom stanju da je potrebno da budemo svi s njom i da je podržimo", kazao je Gavranović u izjavi novinarima nakon susreta s Jadrankom Stojaković.

Podsjetio je da je nedavno u Gradskoj upravi razgovarao s pjevačem i kompozitorom Željkom Joksimovićem i da su tada dogovorili da će zajedno organizovati koncert posvećen Jadranki Stojaković.

Grad će stati iza takve ideje, i plan je da koncert bude humanitarnog karaktera, imajući u vidu da Jadranka za boravak i liječenju u Domu ima značajne troškove.

"Moramo pokazati u ovim trenucima njene borbe s bolešću da smo s njom i da joj pomognemo. Uz moralnu, to uključuje i materijalnu podršku", rekao je banjalučki gradonačelnik.

Jadranka Stojaković je zahvalila gradonačelniku na posjeti i uručenoj pomoći, te mu poklonila svoju kompilaciju „Boje zvuka“ u izdanju Muzičke produkcije Radio-televizije Republike Srpske.

Direktorica Caritasovog Doma za starije osobe Žaklina Garić je naglasila da je Jadranka Stojaković posebna osoba za sve generacije u Banjoj Luci.

"Ima puno prijatelja koji vrlo rado dolaze. Radnici Doma i svi prijatelji pokušavaju da joj obezbijede sve što je potrebno", rekla je Garić i dodala da posjeta gradonačelnika Gavranovića znači da nije zaboravljena.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: