{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pokrenuta nova web stranica sarajevskog fotografa Amera Kapetanovića

S
3.1.2007. u 10:03
0
0
Pokrenuta nova web stranica sarajevskog fotografa Amera Kapetanovića
0
Pokrenuta nova web stranica sarajevskog fotografa Amera Kapetanovića
U prvoj minuti 2007. godine pokrenuta je nova verzija web stranice Amera Kapetanovića, jednog od talentiranijih sarajevskih fotografa.
Amer tvrdi da je fotografija promijenila njegov život i pogled na svijet. Njegov rad nije usko ograničen na jednu oblast u fotografiji ali ipak priznaje kako najviše voli slikati prizore iz svakodnevnog života, pogotovo u podnebljima sa drugačijom kulturom i načinom života.

[SLIKA]2[/SLIKA] Tako možete uživati u fotografijama iz Londona, Italije, Qatara, Crne Gore i naravno - Bosne i Hercegovine. Web stranica obiluje stotinama fotografija u 15-ak kategorija i namjera autora je da redovno objavljuje nove radove.

Pored biografskih podataka, na stranici se nalazi i lista predstojećih izložbi, kao i onih na kojima je do sada učestvovao. Informacije o kupovini fotografija, kao i korištenju u komercijalne svrhe su veoma korisne, uz napomenu da će se u bliskoj budućnosti fotografije moći kupiti i preko Interneta.

Amer Kapetanović je član Udruženja likovnih umjetnika primjenjenih umjetnosti i dizajna Bosne i Hercegovina (ULUPUBIH) i dobitnik prestižnje nagrade ULUPUBiH-a za fotografiju u 2006. godini. Za mjesec dana, Amer će predstaviti svoju kolekciju fotografija "Wish You Were Here" na samostalnoj izložbi u Beču u Austriji.

Adresa web stranice je http://www.amerka.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: