{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pogledajte predstavu "Kad bi ovo bio film" za samo 7,5 KM

S
26.4.2012. u 16:14
2
Pogledajte predstavu "Kad bi ovo bio film" za samo 7,5 KM
2
Pogledajte predstavu "Kad bi ovo bio film" za samo 7,5 KM
Najposjećeniji internet-portal za grupnu kupovinu eKupon vam omogućava 50 posto popusta na ulaznicu za predstavu "Kad bi ovo bio film" u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Platite 7,50 KM umjesto 15 KM i uživajte u nevjerovatnoj priči o jednoj običnoj sarajevskoj porodici za vrijeme opsade, njihovoj borbi za preživljavanje i ožiljcima koje im je rat ostavio.
Predstava "Kad bi ovo bio film" je na repertoaru Narodnog pozorišta 28. aprila u 19:30 sati. Na eKuponu za samo 7,50 KM možete kupiti najviše dva kupona i pogledati predstavu rađenu na osnovu teksta bosanskohercegovačkog pisca Almira Imširevića, a u režiji Dine Mustafića.

Karte se podižu na blagajni Narodnog pozorišta na dan predstave do 13 sati, a važe za mjesta u zoni I i II.

Tekst "Kad bi ovo bio film" svakako će biti dugovječan na pozorišnim daskama. Bez imalo patetike, ali sa puno nježnosti i duha, Imširević pomalo autobiografski iznosi svoje viđenje opsade Sarajeva kroz priču o jednoj porodici.

Ekipa uglavnom nosi ratno iskustvo te je rad na ovoj predstavi bio i svojevrsna terapija. Ovo je priča kojom se tvrdi da sve sretne porodice ipak ne liče jedna na drugu.

Glumci u predstavi su Miralem Zubčević, Ljiljana Dragutinović, Aleksandar Seksan, Aldin Omerović, Jasna Žalica, Izudin Bajrović i Ermin Sijamija.

Scenografiju predstave potpisuje Dragutin Broz, kostimografiju Blagoj Micevski, a muziku Damir Imamović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: