|

Počinje drugi krug takmičenja "Šeret"

Počinje drugi krug takmičenja "Šeret"
28
Klix.ba
12.11.2013. u 10:03
0
komentara
28

dijeljenja
U trećoj sezoni Late nite programa Magacin Kabare je pokrenuo "Šeret", takmičenje stand up komičara amatera iz cijele Bosne i Hercegovine. Svakog petka na scenu u caffe clubu Gogo, kroz takmičenje eliminatornog karaktera predstavljaju se stand up komičari amateri, a najbolji po izboru publike plasiraju se u naredni krug.
U prvom krugu takmičenja predstavilo se dvadeset takmičara iz nekoliko gradova Bosne i Hercegovine, a glasovima publike i žirija, kojeg čine Filip Andronik i Sanela Krsmanović, 12 najsmješnijih je osiguralo ponovni nastup u novom krugu takmičenja.

Marko Puljiz, Navid Bulbulija, Almir Mataradžić, Nives Buzaljko, Omer Hodžić, Nedim Azapagić, Darko Baotić, Dino Ćatović, Hazim Mujčinović, Adnan Ćatović, Jasmina Azapagić i Jasmin Đemiđić će se u naredna tri petka predstaviti novim šalama i pokušati osvojiti glasove publike i žirija i plasirati se u polufinalni krug takmičenja.

Najsmješniji šereti bit će nagrađeni vrijednim robnim nagradama koje je osigurao Mekline, te angažmanom u Late Nite programu Magacin Kabarea. Također u saradnji sa partnerom Petrol BH Oil Company najuspješniji takmičari će predstaviti svoje šale i u drugim gradovima Bosne i Hercegovine.


Ovim takmičenjem Magacin Kabare donio je još jedan novitet i u partnerstvu sa portalom Klix.ba omogućio online praćenje ovog takmičenja u živo. Svakog petka od 21 sat, svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti doći u caffe club Gogo, mogu pratiti takmičenje na portalu Klix.ba.

Svi zainteresovani da gledaju i glasaju za takmičare u caffe clubu Gogo, mogu rezervisati svoja mjesta pozivom na broj 066 935 337 ili na e-mail [email protected]
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.