Kultura
5

Promo / Počeo Međunarodni sajam knjiga: Posjetioce privukli korisni pokloni i zanimljiv program

Regionalna manifestacija, sarajevski sajam knjiga otvorena je jučer u Centru Skenderija i trajat će do 24. aprila. Posjetioci sajma imat će priliku da svakog dana od 10 do 19 sati otkriju nove trendove iz oblasti svoga interesovanja, kao i da dobiju vrijedne nagrade koje će im pomoći u daljem usavršavanju.

Sadržaj sajma prilagođen različitim uzrastima

Program 29. po redu sajma knjige osmišljen je tako da posjetiocima različitih uzrasta nudi interesantan i koristan sadržaj. Tokom prvog dana sajma veliko interesovanje prisutnih privukle su promocije novih književnih djela, povoljne cijene knjiga i besplatni kursevi koje dodjeljuju ITAcademy i BusinessAcademy.

U nastavku sajma očekuje se još veća posjeta, a okupljeni će između ostalog moći da prisustvuju dodjeli nagrada za više kategorija iz oblasti književnosti, dječijim radionicama, stručnim skupovima i drugim dešavanjima.

Povoljne cijene književnih djela i besplatni kursevi za najbrže

Svi koji se narednih nekoliko dana nađu u Centru Skenderija bit će u prilici da po povoljnim cijenama kupe neke od klasika svjetske književnosti, bestselera, pa sve do najnovije stručne literature i knjiga za djecu.

Osim toga, za najbrže posjetioce sajma ITAcademy i BusinessAcademy pripremile su ograničen broj besplatnih kurseva engleskog jezika i kurseva pripreme za rad u najpopularnijim softverima današnjice. Zato požurite, posjetite štand pomenutih obrazovanih institucija i započnite svoje usavršavanje što prije.

Provjerite šta donosi moderno obrazovanje

Na štandovima ITAcademy i BusinessAcademy pored vrijednih poklona moći ćete da se upoznate i sa planom i programom ovih institucija koje se zalažu za moderno obrazovanje i sticanje primjenljivh znanja u praksi.

Riječ je obrazovnim ustanovama koje su ovlaštene od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i omogućavaju polaznicima da za manje od godinu dana steknu najtraženije IT vještine ili se usavrše po nekom od 13 biznis programa.