{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Počeo Međunarodni sajam knjiga: Posjetioce privukli korisni pokloni i zanimljiv program

20.4.2017. u 12:46
5
Počeo Međunarodni sajam knjiga: Posjetioce privukli korisni pokloni i zanimljiv program
5
Počeo Međunarodni sajam knjiga: Posjetioce privukli korisni pokloni i zanimljiv program
Regionalna manifestacija, sarajevski sajam knjiga otvorena je jučer u Centru Skenderija i trajat će do 24. aprila. Posjetioci sajma imat će priliku da svakog dana od 10 do 19 sati otkriju nove trendove iz oblasti svoga interesovanja, kao i da dobiju vrijedne nagrade koje će im pomoći u daljem usavršavanju.

Sadržaj sajma prilagođen različitim uzrastimaProgram 29. po redu sajma knjige osmišljen je tako da posjetiocima različitih uzrasta nudi interesantan i koristan sadržaj. Tokom prvog dana sajma veliko interesovanje prisutnih privukle su promocije novih književnih djela, povoljne cijene knjiga i besplatni kursevi koje dodjeljuju ITAcademy i BusinessAcademy.

U nastavku sajma očekuje se još veća posjeta, a okupljeni će između ostalog moći da prisustvuju dodjeli nagrada za više kategorija iz oblasti književnosti, dječijim radionicama, stručnim skupovima i drugim dešavanjima.

Povoljne cijene književnih djela i besplatni kursevi za najbržeSvi koji se narednih nekoliko dana nađu u Centru Skenderija bit će u prilici da po povoljnim cijenama kupe neke od klasika svjetske književnosti, bestselera, pa sve do najnovije stručne literature i knjiga za djecu.Osim toga, za najbrže posjetioce sajma ITAcademy i BusinessAcademy pripremile su ograničen broj besplatnih kurseva engleskog jezika i kurseva pripreme za rad u najpopularnijim softverima današnjice. Zato požurite, posjetite štand pomenutih obrazovanih institucija i započnite svoje usavršavanje što prije.

Provjerite šta donosi moderno obrazovanjeNa štandovima ITAcademy i BusinessAcademy pored vrijednih poklona moći ćete da se upoznate i sa planom i programom ovih institucija koje se zalažu za moderno obrazovanje i sticanje primjenljivh znanja u praksi.

Riječ je obrazovnim ustanovama koje su ovlaštene od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i omogućavaju polaznicima da za manje od godinu dana steknu najtraženije IT vještine ili se usavrše po nekom od 13 biznis programa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: