Kultura
13

Pet takmičara u posljednjoj kvalifikacijskoj večeri Šereta

Klix.ba
Večeras će u caffe clubu Gogo na Ciglanama biti održana posljednja kvalifikaciona večer za takmičenje stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine.

Alan Dardagan, Jasmina Azapagić, Amer Spahić, Adnan Ćatović i Jasmin Đemiđić čine posljednjih pet takmičara koji će se predstaviti svojim šalama, a troje najboljih će ponovo nastupiti u narednom krugu takmičenja. Ovog petka još jedna dama, Jasmina Azapagić, će se okušati na sceni u caffe clubu Gogo.

Prije dvije sedmice održano je takmičenje večeri otvorenog mikrofona u Mostaru, na kojem je Alan Dardagan osvojio prvo mjesto. Da li će njegov humor biti dovoljno interesantan i sarajevskoj publici saznajte večeras u caffe clubu Gogo ili putem portala Klix.ba, gdje ćete od 21 sat moći u živo pratiti atmosferu Šereta.

Saznajte koja tri večerašnja takmičara će biti najsmješnija i osvojiti glasove publike i žirija, Sanele Krsmanović i Filipa Andronika. Za komičare koji izbore svoje mjesto u finalu nagrade je osigurao Mekline, a najbolji Šeret će predstaviti svoje talent na turneji po gradovima BiH i regije.