{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pedja Bajović zatvara sezonu klupskih večeri stand-up komedije u Monumentu

Klix.ba
11.6.2015. u 09:59
16
8
Pedja Bajović zatvara sezonu klupskih večeri stand-up komedije u Monumentu
16
Pedja Bajović zatvara sezonu klupskih večeri stand-up komedije u Monumentu
Nakon preko šezdeset organiziranih večeri nasmijavanja sarajevske publike i njihovih gostiju, Komedija s nogu i StandUp.ba u ponedjeljak, 15. juna završavaju svoj posao u ovoj sezoni.
Na programu u prostoru jazz cluba Monument, naći će se solo predstava Pedje Bajovića S nogu* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije).

Pedja Bajović je ujedno i glavni "krivac" što se od jeseni Sarajevo našlo na regionalnoj mapi stand-up komedije, rame-uz-rame sa Zagrebom, Beogradom ili Ljubljanom.

"Kada sam ljetos stigao u Sarajevo, odlučio sam da, u dogovoru s kolegama iz Bosne i Hercegovine, malo pojačamo naše aktivnosti i u gradu, ali i u ostatku zemlje. Imali smo odlične komičare tu kod nas, raspoložene kolege iz ostatka regije i sve što je trebalo je naći prostore koji će biti naši domaćini", kaže Bajović.

Klub koji je otvorio svoja vrata za nešto novo poput redovnog sedmičnog programa stand-up komedije bio je Monument u Štrosmajerovoj ulici, a saradnja će se nastaviti od jeseni, za kada se najavljuju i neki novi projekti, a jedan veliki stand-up poduhvat će na jesen osvanuti i na TV ekranima domaćih televizija.

Program u ponedjeljak 15. juna počinje u 21.30, a domaćini pozivaju da se ulaznice za sve predstave rezerviraju unaprijed, jer je broj mjesta ograničen.
Cijena je 5 KM, a rezervacije se mogu napraviti putem telefona 061/ 588 884 ili 033/ 209 660.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: