|

Peđa Bajović u Sarajevo donosi jedinstveni "1 u 3" stand up show

Peđa Bajović u Sarajevo donosi jedinstveni "1 u 3" stand up show
26
L. K.
18.11.2019. u 13:07
2
komentara
26

dijeljenja
Peđa Bajović u Sarajevo donosi jedinstveni "1 u 3" stand up show
Peđa Bajović je uspješni stand up komičar koji je svoje šale pričao čak i u SAD-u i Australiji, a sada je odlučio zatvoriti poglavlje dugo 15 godina uz tri jedinstvena, ali i povezana nastupa u Sarajevu.
Za nastup u Sarajevu spremio je cjelokupan opus iz 15 godina karijere stand-up komičara pretočen u tri različite tematske predstave. Vrijeme je, kaže, za nešto novo, a ovo do sada urađeno ne treba da propadne, nego se treba iskoristiti na pravi način.

"Napravit ćemo svojevrsni presedan. Globalno nije napravljeno ništa slično. U istom gradu, tri dana zaredom, veoma vrhunski profesionalno sniman stand-up nastup. Ja bih, lično, to volio ponuditi nekim streaming servisima poput Netflixa, ali vidjet ćemo. Vjerovatno će se emitirati na televiziji", najavljuje Bajović.Bajović je u sarajevskom BKC-u prije pet godina obilježio prvih deset godina stand up karijere, a sa ova tri nastupa, za 15. godišnjicu, napravit će nešto potpuno drugačije.

Prvi nastup bit će održan 27. novembra u Cinemas Slogi, 28. novembra u BIS-u i naposljetku 29. novembra u Coloseum Clubu.

Bajović obećava odličnu zabavu i poziva sve zainteresovane da što prije kupe kartu, jer je, zbog javnog snimanja, broj mjesta ograničen.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...