Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite se preseravati sa politicko-vjerskim-istorijskim glupostima, niti vise koga to zanima niti ima koristi od toga.... dok vi serete bez veze svi cemo polako ostati bez svega...... ako ne pocnete medjusobno da pomazete jedni drugima BiH nece opstati, nece opstati nitko bez obzira na vjeru i naciju.... "nasi" kvazi politicari ce nas prodati da bi njima bilo bolje.......
Ova na thumbnail-u konta...sto mi je ovo trebalo 😂
Ovi hercegovački instant Hrvati neke zajeebane droge uzimaju.
Bravo pametnjakovići, prepucavate se političko-religijskim preseravanjima a ovakvi događaji u svijetu skupe i po 50.000 i više posjetilaca iz cijelog svijeta + oni koji dolaze kao učesnici. Umjesto da se međusobno podržavate i da svima bude napokon dobro u ovoj očito prokletoj državi vi se prepucavate oko totalnih gluposti i nebitnih stvari......... Ovako će zbog takvih i dalje u našoj državi svi festivali propadati a sve sto ima veze sa kulturom nestati.....
Konjusarska posla
Ustaska posla-
Zašto dovoditi glumce sa strane kad na licu mjesta imamo one čiji su preci tu ratovali prije 500 godina. Imamo Turke-muslimane i Hrvate i Srbe-kršćane. Kršćani na gradini neka se naoružaju vrelim uljem, a Turci neka napadaju na devama. Jedini je problem hoće li današnji potomci Turaka znati jahati na devama?
Kad završi bitka svi kod autolimara na ravnanje.
Šta je "bitka za hercegov grad" ?? Ove igre sa srednjovjekovnim oružijem su uglavom trebale da budu rekonstrukcija nekih bitki koje su se desile u prošlosti..