{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren konkurs Punk Cinema, poziv neafirmisanim autorima

F
12.11.2012. u 12:50
3
0
Otvoren konkurs Punk Cinema, poziv neafirmisanim autorima
3
Otvoren konkurs Punk Cinema, poziv neafirmisanim autorima
Punk Cinema, program projekta "Operacija kino", poziva mlade neafirmirane filmske autore da prijave svoje amaterske radove koji će u okviru "Operacije kino" biti prikazani na filmskom platnu.
Pravo prijave radova imaju svi mladi autori, pojedinci, ali i mladi koji su svoje radove realizirali u suradnji s lokalnom omladinskom organizacijom/centrom.

Riječ je o kratkim filmovima u trajanju do sedam minuta.

"Operacija kino" je projekt Obala art centra, kojim Sarajevo film festival produžava svoje trajanje na cijelu godinu i proširuje se na cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Punk Cinema je programska cjelina u okviru "Operacije kino" namijenjena mladim filmskim autorima. Zamišljena je tako, da se mladim autorima u suradnji s lokalnim omladinskim organizacijama/centrima, ali i mladima koji nisu članovi neke organizacije, pruži prilika da svoje amaterske filmske uratke prikažu i široj javnosti na filmskom platnu.

Prijave za učešće, kao i link za kratki film na nekom od videoservisa treba dostaviti na e-mail adresu [email protected]. Radovi mogu biti poslani i u DVD formatu na adresu Sarajevo film festivala.

Rok za prijavu radova je 21. novembar.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: