|

Otvoren konkurs Punk Cinema, poziv neafirmisanim autorima

Otvoren konkurs Punk Cinema, poziv neafirmisanim autorima
3
F
FENA
12.11.2012. u 12:50
0
komentara
3

dijeljenja
Otvoren konkurs Punk Cinema, poziv neafirmisanim autorima
Punk Cinema, program projekta "Operacija kino", poziva mlade neafirmirane filmske autore da prijave svoje amaterske radove koji će u okviru "Operacije kino" biti prikazani na filmskom platnu.
Pravo prijave radova imaju svi mladi autori, pojedinci, ali i mladi koji su svoje radove realizirali u suradnji s lokalnom omladinskom organizacijom/centrom.

Riječ je o kratkim filmovima u trajanju do sedam minuta.

"Operacija kino" je projekt Obala art centra, kojim Sarajevo film festival produžava svoje trajanje na cijelu godinu i proširuje se na cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Punk Cinema je programska cjelina u okviru "Operacije kino" namijenjena mladim filmskim autorima. Zamišljena je tako, da se mladim autorima u suradnji s lokalnim omladinskim organizacijama/centrima, ali i mladima koji nisu članovi neke organizacije, pruži prilika da svoje amaterske filmske uratke prikažu i široj javnosti na filmskom platnu.

Prijave za učešće, kao i link za kratki film na nekom od videoservisa treba dostaviti na e-mail adresu [email protected]. Radovi mogu biti poslani i u DVD formatu na adresu Sarajevo film festivala.

Rok za prijavu radova je 21. novembar.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.