{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvaranje Multimedijalnog centra Sveučilišta u Mostaru

F
19.10.2007. u 17:37
0
0
Otvaranje Multimedijalnog centra Sveučilišta u Mostaru
0
Otvaranje Multimedijalnog centra Sveučilišta u Mostaru
Mostar
Federalna ministrica obrazovanja i nauke Meliha Alić otvorit će u ponedeljak 22. oktobra Multimedijalni centar u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru.
Otvaranju Centra prisustvovat će rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović, premijer Vlade HNK-a Srećko Boras, ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta u Vladi HNK-a Esad Dželilović, predsjedavajući Skupštine HNK-a Ramiz Jelovac, gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić, direktor Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Dragan Mikulić, predstavnici javnog i političkog života FBiH, profesori, naučno osoblje i organizacije studenata Sveučilišta.

Više od 350 studenata Centra dobit će prostoriju opremljenu modernim računarima i komunikacijskom opremom sa besplatnim internet priključkom 24 sata dnevno, skener i kopir aparatima, kao i pristup referentnim časopisima i drugoj stručnoj literaturi, najavljeno je iz Sektora za odnose s javnošću Federalnog ministarstva obrazovanja.

Multimedijalni centar u Mostaru predstavlja početak informatizacije studentskih centara u Federaciji BiH i korak ka poboljšanju studentskog standarda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: