Nagradna igra
0

Osvojite ulaznice za predstavu "Kako je Dudu ukrao Djeda Mraza"

Sarajevo-x.com
U okviru Dječijeg programa, koji za Novu godinu organizuje Grad Sarajevo, u multimedijalnoj sali Općine Novi Grad za najmlađe će biti priređena predstava "Kako je Dudu ukrao Djeda Mraza" i podijeljeni paketići. Portal Sarajevo-x.com, jedan od medijskih pokrovitelja dočeka Nove 2011. godine u Sarajevu, omogućava vam da svoje dijete odvedete na ovaj događaj.
Predstava "Kako je Dudu ukrao Djeda Mraza" će biti prikazana u dva termina. Prvi je 30. decembar 2010. u 18 sati za djecu iz odgojno-obrazovnih institucija grada Sarajeva, a drugi je 31. decembra 2010. u 17 sati. Za drugi navedeni termin obezbijedili smo 15 ulaznica, a svaka važi za roditelja i dijete i ima kupon predviđen za podizanje paketića.

Stoga, roditelji, javite nam se na dobro poznati e-mail [email protected], upišite svoje podatke i broj telefona, a u subjekt upišite "Za Djeda Mraza" te sačekajte izvlačenje.

Nagradna igra traje do ponedjeljka, 27. decembra, kada će sretni dobitnici biti obaviješteni o načinu preuzimanja svojih ulaznica.

Centralni program dočeka Nove godine, pod sloganom "Ne gasite svjetlo!" održat će se 31. decembra 2010. sa početkom u 21 sat na Trgu djece Sarajeva, odnosno na platou ispred BBI centra. Učesnici Centralnog programa bit će: Zabranjeno pušenje, Bombaj štampa, Erogene zone, Dino Voice Band, Pink Panter Band, Abba Real Tribute i DJ Focho. Centralni program bit će obilježen i vatromet-koreografijom koja će predstavljati poseban ugođaj.

Medijski pokrovitelji su: FTV, RSG i RSG1, Oslobođenje, SAN, portal Sarajevo-x.com i Metromedia. Sponzori su Sarajevo-osiguranje i Raiffeisen banka.