Osvojite ulaznice za predstavu "Kad bi ovo bio film"

Klix.ba
21.1.2013. u 14:54
3
Osvojite ulaznice za predstavu "Kad bi ovo bio film"
3
Osvojite ulaznice za predstavu "Kad bi ovo bio film" Narodno pozorište Sarajevo (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo 26. januara će biti odigrana predstava "Kad bi ovo bio film" koju je prema tekstu Almira Imširevića režirao Dino Mustafić. Portal Klix.ba jednom sretnom čitatelju dodjeljuje dvije ulaznice.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da do 25. januara do 12 sati pošaljete svoje podatke (ime i prezime i broj telefona) na e-mail [email protected] sa naznakom "Za predstavu Kad bi ovo bio film". Dobitnik će biti izvučen metodom slučajnog odabira.

Na 29. susretima pozorišta u Brčkom dramski komad "Kad bi ovo bio film", osim stručnog žirija, osvojio je i najbolje ocjene publike.

Za najbolji domaći dramski tekst "Zlatno pero" pripalo je Almiru Imšireviću koji je napisao tekst za predstavu "Kad bi ovo bio film".

Stručni žiri nagradu za najbolju žensku ulogu dodijelio je Nadi Đurevskoj koja je u ovoj predstavi igrala Majku, a za lik Oca u istoj predstavi Miralemu Zupčeviću pripala je nagrada za najbolju mušku ulogu.

Ovoj predstavi pripala je i nagrada za najbolju muziku, koju potpisuje Damir Imamović.

U predstavi igraju Miralem Zupčević, Nada Đurevska, Aleksandar Seksan, Aldin Omerović, Jasan Žalica, Izudin Bajrović i Ermin Sjamija.

Ulaznice je osvojio Ajdin Ibrahimović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: