|

Osvojite ulaznice za predstavu "Kad bi ovo bio film"

Osvojite ulaznice za predstavu "Kad bi ovo bio film"
4
Klix.ba
19.12.2012. u 11:43
20.12.2012. u 09:54
0
komentara
4

dijeljenja
Osvojite ulaznice za predstavu "Kad bi ovo bio film"
Na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo u četvrtak, 20. decembra, sa početkom u 19.30 sati biti će odigrana predstava "Kad bi ovo bio film", u režiji Dine Mustafića. Portal Klix.ba poklanja dvije ulaznice za ovu predstavu.
Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da do 20. decembra, do 10 sati na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom "Kad bi ovo bio film", sa ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona).

Na 29. susretima pozorišta u Brčkom, dramski komad "Kad bi ovo bio film", osim stručnog žirija, osvojio je i najbolje ocjene publike.

Za najbolji domaći dramski tekst "Zlatno pero" pripalo je Almiru Imšireviću koji je napisao tekst za predstavu "Kad bi ovo bio film".

Stručni žiri nagradu za najbolju žensku ulogu dodijelio je Nadi Đurevskoj koja je u predstavi "Kad bi ovo bio film" igrala majku, a za lik oca u istoj predstavi Miralemu Zupčeviću pripala je nagrada za najbolju mušku ulogu. Ovoj predstavi pripala je i nagrada za najbolju muziku, koju potpisuje Damir Imamović.

U predstavi igraju: Miralem Zupčević, Nada Đurevska, Aleksandar Seksan, Aldin Omerović, Jasan Žalica, Izudin Bajrović, Ermin Sjamija.

Ulaznice je osvojila Ermina Ajrušev.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.