|

Osvojite ulaznice za predstavu "Cosa nostra"

Osvojite ulaznice za predstavu "Cosa nostra"
0
Klix.ba
18.12.2012. u 08:25
0
komentara
0

dijeljenja
Osvojite ulaznice za predstavu "Cosa nostra"
Komedija "Cosa nostra" bit će izvedena na sceni Kamernog teatra 55 18. decembra, sa početkom u 20 sati. Portal Klix.ba poklanja dvije ulaznice za ovu predstavu.
Sve štoje potrebno jeste da do 18. decembra, do 12 sati, na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom "za predstavu Cosa nostra", sa ličnim podacima (ime i prezime i broj telefona).

Dobitnik će biti izabran metodom slučajnog odabira.

Komedija "Cosa nostra" je duhovita priča o neobičnom susretu dvije potpuno različite žene Gabrijele i Marlene u nesvakidašnjem ambijentu i spoznaji da su u ljubavnom trokutu s istim muškarcem. Traje borba kome će on pripasti, mijenjaju se sredstva, smišljaju strategije. Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice.

U predstavi koja je nastala u koprodukciji Udruženja Umjetnička grupa "SATYA" i Centra za kulturu "Sarajevo" igraju : Minka Muftić i Belma Košutić. Kao saradnici se navode Marijela Margeta-Hašimbegović, Mirela Trepanić, Edita Hajrulahović i Adis Omerović.

Umjetnička grupa SATYA je Udruženje koje je zvanično registrovano u januaru 2012. "Cosa nostra" je drugi uspješni projekat Udruženja koji je rađen u koprodukciji s Centrom za kulturu Sarajevo. Predsjednica Udruženja je Emina Minka Muftić.

Ulaznice je osvojila Erna Muftić.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.