|

Osvojite ulaznice za predstavu "Balkanski špijun u Sarajevu"

Osvojite ulaznice za predstavu "Balkanski špijun u Sarajevu"
3
Klix.ba
17.12.2012. u 14:15
17.12.2012. u 15:03
1
komentara
3

dijeljenja
Osvojite ulaznice za predstavu "Balkanski špijun u Sarajevu"
U Narodnom pozorištu u Sarajevu večeras će biti izvedena predstava "Balkanski špijun u Sarajevu", sa početkom u 20 sati. Portal Klix.ba poklanja dvije ulaznice najsretnijem čitatelju.
Sve što je potrebno da biste učestvovali u nagradnoj igri jeste da pošaljete svoje podatke (ime i prezime i broj telefona) na e-mail [email protected], sa naznakom "za predstavu Balkanski špijun" do 15 sati.

Dobitnik će biti izabran metodom slučajnog odabira.

Riječ je o kultnom tekstu Dušana Kovačevića, koji je široj publici poznat po filmskoj adaptaciji otprije tridesetak godina, a režiju potpisuje Sulejman Kupusović.

Izvrsnu ulogu Sabahudina Čvorovića iznio je Izudin Bajrović, uz Ejlu Bavčić, Aldina Omerovića, Milana Pavlovića i Zanu Marjanović.

"Prije sedam godina sam pokušavao da nađem način kako da oživim ovaj tekst, koji je bio aktuelan prije 32 godine. Našao sam ključ te priče beogradskih i banjalučkih medija kako je Bosna leglo Al-Kaide, a muslimani opasnost. Problem jugonostalgije postaje sve intenzivniji zato što živimo zaista u groznom vremenu", kazao je Kupusović.

Ulaznicu je osvojila Sanela Nurkić.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...