{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osvojite ulaznice za komedije "Bosanski lonac" i "Daj šta daš"

14.5.2014. u 19:20
0
2
Osvojite ulaznice za komedije "Bosanski lonac" i "Daj šta daš"
0
Osvojite ulaznice za komedije "Bosanski lonac" i "Daj šta daš"
Teatar komedije "Rajvosa" će u utorak 20. maja, izvesti komediju "Bosanski lonac“ u velikoj sali JU Centra za kulturu "Sarajevo“ - Jelića broj 1.,sa početkom u 20 sati.
"Bosanski lonac“ je autorsko djelo Hasana Džafića istaknutog bosanskohercegovačkog dramaturga, koji je više puta nagrađivan za komediografa i scenaristička ostvarenja.

Izvrsna komedija koja na duhovit i zabavan način govori o sukobu novog i starog, starosjediocima i pridošlicama, odnosu grada i sela, političkim igrama...

Producent predstave je JU Centar za kulturu "Sarajevo“, a pokrovitelj Općina Centar Sarajevo.

Dva dana poslije, 22. maja, Ismet Horo će izvesti predstavu "Daj šta daš“ sa početkom u 20 sati, u velikoj sali Centra za kulturu "Sarajevo“.

Svi koji dođu na ovu predstavu doživjet će nezaboravno veče. Ismet Horo ovu predstavu nije bez razloga nazvao "Daj šta daš“. Vremena su takva u kojima štagod čovjek da uzme dobro je, ističe Horo.

Predstava je približena običnom čovjeku, gdje svako u njegovim skečevima pronađe i samog sebe.

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 033 232 595, a redakcija portala Klix.ba, u saradnji za Centrom za kulturu "Sarajevo", nagrađuje dva čitaoca sa po dvije karte za obje predstave.

Sve što trebate uraditi je poslati vaše ime, prezime i broj telefona na [email protected], sa nazivom predstave koju želite pogledati.

Dobitnici nagrada su Aida Poljac i Amar Zilić.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: