|

Osvojite kartu za predstavu "Ne igraj na Engleze"

Osvojite kartu za predstavu "Ne igraj na Engleze"
1
Klix.ba
8.12.2012. u 14:43
0
komentara
1

dijeljenja
Osvojite kartu za predstavu "Ne igraj na Engleze"
Portal Klix.ba u saradnji s Kamernim teatrom 55 svojim vjernim čitateljima daruje kartu za večerašnju predstavu "Ne igraj na Engleze". Najbrži čitatelj koji osvaja dvije ulaznice.
Sve što je potrebno jeste da na [email protected] pošaljete e-mail s naznakom - "Za predstavu" s vašim podacima (ime i prezime i broj telefona), do 16 sati.

"Ne igraj na Engleze" je tragikomičan komad koji govori o trojici prijatelja koji su smisao života pronašli u kladionicama i klađenju na rezultate fudbalskih utakmica engleske lige.

U vremenu opšteg kokuzluka i moralnog prostituisanja, Paun, Bule i Piksi pokušavaju zgrnuti pare igranjem na 'siguricu'. Kada shvate da su sva trojica tipovali na istu utakmicu, ali sa različitim rezultatima, tenzije rastu, a prijateljstvo biva stavljeno na istinsku kušnju. Koliki uticaj jedan gol može imati na višegodišnje prijateljstvo? Sudeći po kraju predstave, ogroman i presudan.

"Ne igraj na Engleze" je više od tragikomedije. To je komična tragedija, ili tragična komedija, ovisno o tome kako se ko opkladi i koji rezultat očekuje.

Predstav se odigrava večeras u 20 sati.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.