{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Originalni Mostar Sevdah Reunion snima u studiju Pavarotti

S
12.7.2007. u 17:53
0
0
Originalni Mostar Sevdah Reunion snima u studiju Pavarotti
0
Originalni Mostar Sevdah Reunion snima u studiju Pavarotti
Grupa Mostar Sevdah Reunion u originalnom sastavu upravo snima novi single u studiju Pavarotti u Mostaru.
Grupa Mostar Sevdah Reunion u sljedećem sastavu: Ilija Zelić, Mustafa Šantić, Ljiljana Butler, Sead Avdić, Nedžo Kovačević i Kosta Latinović, čiji je naziv registriran i zaštićen u državnom Institutu za zaštitu intelektualnih prava BiH, te u svjetskoj organizaciji za zaštitu intelektualnih prava (World Intellectual Property Organisation), obavještava javnost da je u toku snimanje single-a u studiju Pavarotti u Mostaru.

Grupa Mostar Sevdah Reunion demantuje pisanje pojedinih medija u kojima se govori o izlasku novog albuma ove grupe pod nazivom »Café Sevdah«. Naime, radi se o aktivnostima bivšeg menadžera grupe Dragom Šestiću, te bivšim članovima grupe Miši Milić-Petroviću i Sandiju Durakoviću, koji nemaju pravnu osnovu da koriste ime Mostar Sevdah Reunion u ove svrhe.

Dok traje snimanje single-a kojim se najavljuje novi album, grupa Mostar Sevdah Reunion se ujedno priprema za gostovanje na Pulskom festivalu, 20.07.2007. gdje će nastupiti u sklopu večeri posvećenoj promociji 13. Sarajevo Film Festivala.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: