OKC Abrašević predstavlja projekt "Moja svijetla budućnost"

F
FENA
12.12.2011. u 08:20
12.12.2011. u 08:20
0
0
OKC Abrašević predstavlja projekt "Moja svijetla budućnost"
0
OKC Abrašević predstavlja projekt "Moja svijetla budućnost"
Omladinski kulturni centar (OKC) Abrašević predstavlja istraživačko-izložbeni projekt "Moja svijetla budućnost" Aleksandre Stratimirović i Federica Favara koji će biti izložen od 15 do 31. decembra ove godine.
Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje OKC Abrašević, riječ je o umjetničkom instalacijskom projektu koji provode OKC Abrašević i Kulturni front Beograd uz suradnju s mostarskim vrtićima Sunčani most i SOS Kinderdorf, te produženim boravkom za djecu Plonki, a koji je podržan od strane Švedskog instituta.

"Nakon dugog vremena riječi, govor i zvuk najmlađih opet će, kao što je i red, zasjati u gradskoj jezgri Mostara. Autori svjetlosne instalacije postavljali su brojna pitanja djeci, pitanja o njima samima, o trenutku i vremenu kojeg žive, o gradu u kojem žive i o onome što bi voljeli da im donese vrijeme koje je pred njima. Svi njihovi odgovori uobličeni su u svjetlosne znakove koji će biti izloženi u užoj gradskoj jezgri“, navodi se u saopćenju.

U sklopu spomenutog projekta,16. decembra od 18 sati u prostorima OKC Abrašević bit će održan razgovor s autorima te dječjim odgojiteljima i pedagozima.

U razgovoru će sudjelovati: Aleksandra Stratimirović autorica projekta, Dolores Veledar asistentica projekta, Dženana Šegatalo pedagog vrtića SOS Kinderdorf, te Biljana Ćelan direktorica vrtića Sunčani most.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: