{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana radionica za uposlenike JU Biblioteka Sarajeva

27.6.2012. u 12:16
17
4
Održana radionica za uposlenike JU Biblioteka Sarajeva
17
Odnosi sa korisnicima, percepcije, predrasude, te razmjene iskustava između zaposlenika, bile su teme radionice koju je JU Biblioteka Sarajeva jučer organizirala na pozajmnom odjeljenju Dobrinja.
Kroz pojedine i sistemski obrađene segmente radionice, uposlenici JU Biblioteke Sarajeva imali su priliku interakcijski učestvovati na vježbama osnaživanja i suočavanja sa međusobnim razlikama, razgradnji straha od različitih identiteta i svjetonazora, kao i izgradnji ličnog identiteta i onoga što stvara osjećaj ugroženosti prava na sopstveni identitet.

Također, na radionici je bilo riječi o odnosima sa korisnicima bibliotečkih usluga, njihovim sopstvenim percepcijama i predrasudama, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluga između korisnika bibliotečkih usluga i uposlenika na područnim odjeljenjima.

Edukacijsko-motivacijsku radionicu pod nazivom "U iščekivanju korisnika“ za zaposlenike JU Biblioteke Sarajeva moderirala je i vodila mirovni aktivista i trenerica nenasilne komunikacije Alisa Ajanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: