Kultura
0

Novi sadržaji u toku SFF-a - Laško Summer Nights

Sarajevo-x.com
Laško pivo, ekskluzivni sponzor 17. Sarajevo Film Festivala najavljuje nove, bogate i jedinstvene sadržaje koji će ove godine uveličati najprestižniji regionalni filmski festival.

Pivovarna Laško, vodeći proizvođač piva u regiji, od ove godine je ekskluzivni sponzor 17. Sarajevo Film Festivala. U periodu od 22. do 29. jula posjetioci Sarajevo Film Festivala moći će uživati uz nove sadržaje i programe. Jedan od takvih sadržaja je i projekcija filmova na otvorenom u sklopu projekta Laško Summer Nights na novoj festivalskoj lokaciji koja će se nalaziti između Zemaljskog i Historijskog muzeja.

Za sve one koji posjete Laško Summer Nights, Sarajevo Film Festival i Laško spremaju vrhunske filmske projekcije uz izuzetno zanimljiv ugođaj. Naime, za posjetioce će biti obezbijeđen određeni broj ležaljki i deka, u koje će se moći udobno smjestiti i u atmosferi noćnog piknika pratiti, za ovu priliku, posebno kreiran filmski program.

Vrhunske projekcije sjajnih filmskih ostvarenja pod zvjezdanim nebom, muzika, opuštena atmosfera i kompletan asortiman proizvoda Laško, pružiće nezaboravne trenutke za sve posjetioce.

Da bi svaka noć do kraja trajala u dobrom raspoloženju, nakon večernje projekcije ista lokacija pretvorit će se u Laško Party Zone, gdje će se posjetioci do kasno u noć moći zabavljati uz muziku najboljih DJ-a i Laško pivo.