Kultura
0

Nives, Almir i Omer predstavljaju Hercegovinu u narednom krugu "Šereta"

Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
U prepunom caffe clubu Gogo, večeras se svojim šalama predstavilo pet novih takmičara "Šereta", a najsmješniji su osvojili publiku i plasirali se u naredni krug takmičenja stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine.

Nives Buzaljko, Almir Mataradžić i Omer Hodžić odličnim šalama osvojili su glasove publike, ali i žirija Sanele Krsmanović i Filipa Andronik. Hercegovačkim humorom i šalama na svoj račun ovi takmičari su zainteresovali publiku koja je već prepoznala svoje favorite za nastavak takmičenja.

No ko će biti smješniji Bosanci ili Hercegovci saznat ćemo u narednom krugu takmičenja za koje će takmičari pripremiti nove šale u utrci za titulu "Šeret". Komičari koji izbore svoje mjesto u finalu u decembru bit će nagrađeni vrijednim robnim nagradama koje je osigurao Mekline, a najbolji Šeret će predstaviti svoje talenat i šale na turneji po gradovima BiH i regije.

Svi zainteresovani da daju svoj glas za takmičare koji se budu predstavili narednog petka, mogu izvršiti rezervaciju mjesta u caffe clubu Gogo putem broja telefona 066 935 337.