{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nezapamćen interes za Sarajevo Film Festival

Klix.ba
2.8.2003. u 22:28
0
0
Nezapamćen interes za Sarajevo Film Festival
0
Nezapamćen interes za Sarajevo Film Festival
Danas su za samo sat vremena rezervirani svi kompleti karata dostupni zainteresiranim putem web stranice Sarajevo Film Festivala.
Kako je i najavljeno, on-line rezerviranje kompleta karata za projekcije filmova na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu, počelo je u subotu, drugog avgusta tačno u podne.

Na ovaj način bilo je moguće rezervirati 800 kompleta karata za kino Open Air Metalac, 130 za Open Air Vatrogasac, 120 za Narodno pozorište u Sarajevu i 90 za kino Obala Meeting point. Prema planu Direkcije SFF-a, on-line rezervacije bilo je moguće izvršiti do petog avgusta.

Iznenađujući broj posjeta internet stranici Festivala – 20.000 za 60 minuta (!) – rezultirao je time da su već drugog avgusta rezervirani svi dostupni kompleti karata, koje će vlasnici rezervacija moći podići šestog, sedmog i osmog avgusta. Nakon toga, počinje pojedinačna prodaja ulaznica.

U pojedinačnoj prodaji naći će se tako nešto više od 50 odsto ulaznica, a Direkcija SFF-a odlučila je da određen broj ulaznica ostavi za prodaju u danima projekcija, kako bi omogućila što većem broju ljubitelja filma i posjetitelja SFF-a da prate projekcije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: