{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nezaboravno druženje uz kafanu i zabavu u Magacin Kabareu

14.5.2014. u 09:48
1
1
Nezaboravno druženje uz kafanu i zabavu u Magacin Kabareu
1
Nezaboravno druženje uz kafanu i zabavu u Magacin Kabareu
Kafanski duh "Zločina i kafane" i nabolja subotnja zabava uz Rabiju, Lanu i Seku Reuf ove sedmice u Magacin Kabareu.
Nakon sjajne subotnje atmosfere, kada je posljednji put izvedena Tabu šema na sceni u caffe clubu Gogo, ove sedmice Aldin Tucić će probuditi kafanski duh u one man showu ''Zločin i kafana''. Zbog velikog interesovanja ''Zločin i kafana'' se u prošlom mjesecu tri puta našla na repertoaru Magacin Kabarea. Svi koji nisu uspjeli rezervisati mjesta i pogledati ovaj show ranije, svakako trebaju zauzeti mjesta za četvrtak što prije.

Buđenjem kafanskog duha u četvrtak, Magacin Kabare u subotu priprema najbolji provod uz Rabija, Lana i Seka Reuf Show. Neizostavne Rabijine priče i Lanini savjeti osvježit će Seka Reuf sa svojim raspjevanim duhom i najvećim hitovima, kao i uvijek zabavnom nagradnom igrom za koju je nagrade obezbijedila kompanija Orbico.

S obzirom da su u ovom mjesecu posljednja igranja u Magacin Kabareu, repertoar se može pronaći na web stranici www.magacinkabare.com, a rezervacije mjesta je potrebno izvršiti ranije, putem broja telefona 066 935 337 ili na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: