Kultura
1

Nezaboravno druženje uz kafanu i zabavu u Magacin Kabareu

Klix.ba
Kafanski duh "Zločina i kafane" i nabolja subotnja zabava uz Rabiju, Lanu i Seku Reuf ove sedmice u Magacin Kabareu.

Nakon sjajne subotnje atmosfere, kada je posljednji put izvedena Tabu šema na sceni u caffe clubu Gogo, ove sedmice Aldin Tucić će probuditi kafanski duh u one man showu ''Zločin i kafana''. Zbog velikog interesovanja ''Zločin i kafana'' se u prošlom mjesecu tri puta našla na repertoaru Magacin Kabarea. Svi koji nisu uspjeli rezervisati mjesta i pogledati ovaj show ranije, svakako trebaju zauzeti mjesta za četvrtak što prije.

Buđenjem kafanskog duha u četvrtak, Magacin Kabare u subotu priprema najbolji provod uz Rabija, Lana i Seka Reuf Show. Neizostavne Rabijine priče i Lanini savjeti osvježit će Seka Reuf sa svojim raspjevanim duhom i najvećim hitovima, kao i uvijek zabavnom nagradnom igrom za koju je nagrade obezbijedila kompanija Orbico.

S obzirom da su u ovom mjesecu posljednja igranja u Magacin Kabareu, repertoar se može pronaći na web stranici www.magacinkabare.com, a rezervacije mjesta je potrebno izvršiti ranije, putem broja telefona 066 935 337 ili na mail [email protected] ili putem Facebook stranice Magacin Kabare.