{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Nedovršeno nebo" - 40 minuta dugo putovanje u SARTR-u

12.12.2013. u 12:19
0
0
"Nedovršeno nebo" - 40 minuta dugo putovanje u SARTR-u
0
"Nedovršeno nebo" - 40 minuta dugo putovanje u SARTR-u
Predstava "Nedovršeno nebo", savremeni cirkus u režiji Branka Potočana, je svojevrstan let u kojem umjetnici različitim tehnikama levitiraju u prostoru nastojeći da uhvate trenutak stvarajući zasebne scene poput prostiranja veša, padanja snijega i perja, igre leptira ili dijaloga između anđela.
Priča prati svakodnevni život običnog čovjeka i njegovo nastojanje da pronanađe odgovor na teška životna pitanja i iskušenja sa kojim se susreće. Neki uspiju, neki ne. Uprkos svemu, ono što nam ostaje je svijet mašte, svijet snova, iluzija, gdje je sve u skladu s našim željama.

To je svijet u koji vas pozivaju Branko Potočan i plesači na svili: Lucija Adamič, Kristina Martinc, Rebeka Vegelj, Katja Pavlović, Nina Grguraš, Lana Mihelčič, Nina Bučuk. Autor muzike za predstavu je Mitja Vrhovnik Smrekar, a realizirana je u produkciji Vitkar zavoda. Predstava "Nedovršeno nebo" namijenjena je svim uzrastima.

"Nedovršeno nebo" publika će imati priliku pogledati u nedjelju, 15. decembra u 20 sati. Ulaznice se mogu rezervisati radnim danima na telefon 033/664-070 od 10 do 16h sati, a vikendom isključivo slanjem poruke u inbox Facebook stranice SARTR-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: